Bekijk hier onze maatregelen omtrent Coronavirus.

 

Beste Klant,

Ook in deze tijd is onze winkel open en staan we voor je klaar om de service te verlenen, die je van ons gewend bent. In tegenstelling tot anderen blijft het bij ons gewoon mogelijk om bijvoorbeeld je wasmachine of koelkast te laten installeren.

Uiteraard ontkomen wij ook niet aan het nemen van extra maatregelen. Daarom treffen wij de volgende maatregelen om het voor zowel klanten als onze winkelmedewerkers en monteurs veilig te houden en tegelijk de kwaliteit van onze diensten te waarborgen.

     

  • Er is geen lichamelijk contact (zoals handen schudden) en er wordt minimaal 1,5 meter afstand gehouden (waar mogelijk).Als je in de winkel iets koopt of afhaalt, houdt de medewerker minimaal 1,5 meter afstand.
  •  

  • Uiteraard ontkomen wij ook niet aan het nemen van extra maatregelen. Daarom treffen wij de volgende maatregelen om het voor zowel klanten als onze winkelmedewerkers en monteurs veilig te houden en tegelijk de kwaliteit van onze diensten te waarborgen.
  • Je bestelling wordt niet direct overgedragen.Als je in de winkel of bij bezorging betaalt heeft pinnen de voorkeur. De pinautomaat wordt van tevoren schoongemaakt, waarna de medewerker tijdens je betaling minimaal 1,5 meter afstand houdt. Na betaling wordt de pinautomaat weer schoongemaakt.
  • Bij installatie bij je thuis pakken onze medewerkers het apparaat/product buiten uit (mits het droog is) en inspecteren het op schade.
  • Vervolgens neemt de medewerker afstand en kun jij het apparaat inspecteren. De medewerker brengt het apparaat naar de gewenste locatie en installeert het. Hierbij vragen we je om niet in dezelfde ruimte  aanwezig te zijn.
  • Uiteraard wassen onze medewerkers vaak hun handen. Als je verdere vragen of wensen hebt, neem dan contact op met de winkel.